Doğum yaptıysanız ya da hamileyseniz doğum sonrası alınan kilolardan kurtulma düşüncesiyle moralinizi biraz bozuyor olabilirsiniz. Neticede 9 ay boyunca bebeğinize odaklandınız ve..
Kadınların en büyük çilelerinden biridir “ideal vücut ölçüleri”. Yıllardır süregelen 90 – 60 – 90 ölçüleri..
Türk mutfağının lezzetine doyum olmuyor. Birbirinden farklı kebaplar, aşırı lezzetli hamur işleri, şerbetli tatlılar ve Osmanlı’dan kalan zengin bir miras formunu korumak..
Evet, keşke hepimiz 90 – 60 – 90 vücut ölçülerimizle kum saatlerini kıskandıran bir görünüme sahip olsak. Her giydiğimiz yakışsa, uzun..
Tüm kadınlar güzel görünmek, genç kalmak ve fitlikleri ile kendilerine verdikleri önemi yansıtmak isterler. Maalesef hepimiz bu amacımızı yerine getiremeyiz...
Kış tüm hızıyla yaklaşıyor… Battaniye altında TV izlenecek bu sırada da tatlı kaçamaklar yapılacak zamanlar ufukta çoktan belirdi. Ancak bu kışı diğer kışlarınızdan..
Doğum bir kadının hayatının en unutulmaz, en özel ve en ayrıcalıklı mucizesidir. Gebelik haberinin alındığı ilk andan itibaren kadınların hayatında her şey değişir. Doğum..
  Elbette tek tip insan görüntüsü mümkün olmadığı için ve tarihte göçler çok sık yaşandığından belirgin özellikler zamanla..
Bel bölgesi kadınlar için hem sağlık hem de görünüş olarak son derece önemlidir. Bel bölgesi aynı zamanda sağlıklı bir vücudun göstergelerinden..
Basen bölgesi kadınların kilo verme ve sıkılaşma dönemlerinde en çok sorun yaşadıkları bölgelerden birisidir. Yapısal olarak Türk kadınlarında kilo almaya ve..
Kilo vermek için, şekle girmek için ya da zinde olmak için, sporun amacı ne olursa olsun egzersiz programına mutlaka sağlıklı ve düzenli bir diyet programı da..
Squat özellikle vücudun alt kısmını son derece mükemmel bir şekilde çalıştıran egzersiz biçimidir. Farklı squat çeşitleri her kesimden kişinin egzersiz..
Günümüzde güçlü ve sakatlanmaya karşı dayanıklı sporcuların hangisine bakarsanız bakın güçlü kalçalara sahiptirler. Tenis ya da basketbol..
Hiç şüphesiz Shakira günümüzdeki en seksi sanatçılardan bir tanesi. 2 çocuk sahibi olan ünlü şarkıcı 41 yaşında olmasına rağmen..
Etkileyici bir fiziğe sahip olmak isterken sadece çalışma yapmak değil aynı zamanda sıkı bir diyet programı uygulamak da gerekiyor. Sakarya bayan spor salonu ile gerekli..
Kim Kardashian ve Kylie Jenner gibi ünlüler bugün vücut kıvrımlarını göstermekten çekinmiyor. Durum böyle olduğunda kimse birinin şekilli ve kıvrımlı..
Mary Murphy, Amerika’nın en büyük amatör vücut geliştirme organizasyonu olan National Physqiue Committee üyelerinden bir tanesi. Mary Murphy bugün atletik..
Victora’s Secret meleği Adriana Lima’nın kanatlarını bir kenara bırakırsak kendisi etkileyici kalçalara sahip. Gökkuşağı adı verilen bir çalışma programına..
Sesi ve oyunculuğu kadar fiziksel güzelliği ile de göz kamaştıran Jennifer Lopez günümüzde birçok kadının vücut tipi olarak benzemek istediği kadınların başında..
Kalça ve basen bölgesinde toplanan yağ ile cildin pürüzlü bir görünüm almasına selülit adı verilmektedir. Günümüzde..
Erkeklerin ve kadınların kasları farklı şekilde ve farklı hızlarda gelişir. Kadınların kaslarının daha yavaş bir şekilde ya da daha düşük ölçekte gelişmesi kas..
Beyonce, 2014 yılında düzenlenen Grammy ödül töreninin açılış konserinde sergilediği Drunk in Love performansı ile ağızları bir karış açık bırakmıştı. Bu..
Jennifer Lopez’in on parmağında on marifet. Dünya müzik tarihindeki yerini çoktan garantileyen sanatçı aynı zamanda oyunculuğu ve danslarıyla da tanınıyor...
Kilo verirken sürekli sayısal istatistikler tutmak bazen aldatıcı olabilir. Sayıları günlük, haftalık ya da aylık olarak takip etmek ve ilerlemenizi bu sayılara göre..